JADŁOSPIS 29-30.04.2024 istnieje możliwość wprowadzenia zmian | |
Dzień tygodnia | Obiad | |
Poniedziałek | Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty | |
| Racuszki drożdżowe z dżemem | |
| | |
| | |
| Kompot | |
| | |
| | |
Wtorek | Zupa krem z soczewicy | |
| Bitki wieprzowe z sosem pieczeniowym | |
| Kluski śląskie | |
| Surówka z czerwonej kapusty | |
| Kompot / woda | |
| | |
| | |
Środa | | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Czwartek | | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Piątek | | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Nasze dania sporządzamy zgodnie z zasadami HACCP i Rozporządzeniem Ministra Zdrowia | |
z dnia 26 lipca 2016 r.w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży |
w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach |
żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach | |
| | |