JADŁOSPIS 29-30.04.2024 istnieje możliwość wprowadzenia zmian 
Dzień tygodniaObiad 
PoniedziałekZupa kapuśniak z kiszonej kapusty    
 Racuszki drożdżowe z dżemem       
   
   
 Kompot 
   
   
WtorekZupa krem z soczewicy                     
 Bitki wieprzowe z sosem pieczeniowym   
 Kluski śląskie                                     
 Surówka z czerwonej kapusty                       
 Kompot / woda                                    
   
   
Środa  
   
   
   
   
   
   
Czwartek  
   
   
   
   
   
   
Piątek  
   
   
   
   
   
   
   
   
Nasze dania sporządzamy zgodnie z zasadami HACCP i Rozporządzeniem Ministra Zdrowia 
z dnia 26 lipca 2016 r.w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży 
w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach  
żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach 
   
Jadłospis
Skip to content